FCB-ontbijtwebinar Financieel Advies voor medewerkers

Geplaatst op:

Speciaal voor werkgevers, HRM'ers of leidinggevenden in de sector organiseert FCB weer een ontbijtwebinar op donderdag 2 november van 8:30 uur tot 9:00 uur, via Microsoft Teams.

In een half uurtje praten we je bij over het speciale aanbod dat FCB heeft voor werknemers die vallen onder de CAO Kartonnage en Flexibele Verpakkingen.

Werknemers met financiële vragen kunnen een persoonlijk financieel advies krijgen op kosten van FCB. Daniël Rademakers van OFA (Onafhankelijk Financieel Adviseurs) verzorgt financieel adviestrajecten in onze sector en geeft hiermee inzicht in de financiële situatie nu en in de toekomst.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten of een financieel adviestraject ook voor jouw medewerkers interessant kan zijn? Meld je dan nu aan voor het FCB-ontbijtwebinar waarin Daniël vertelt wat een financieel adviestraject inhoudt en voor wie het interessant kan zijn. Er is uiteraard ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

Namens FCB zijn ook Hélène en Chantal aanwezig om vragen te beantwoorden.

Wil je het ontbijtwebinar bijwonen? Stuur dan een e-mail naar info@fcb-verpakkingen.nl en je ontvangt de link om via Teams deel te kunnen nemen.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!