Gratis Financiële APK voor medewerkers

Geplaatst op:

Financiële zekerheid en vitaliteit zijn belangrijk om je werk goed te kunnen doen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw inkomen en uitgaven gezond blijven, ook in tijden van grote inflatie? Hoe voorkom je stress vanwege gebrek aan inzicht in jouw financiële situatie? Is het financieel haalbaar aan het einde van je loopbaan om minder te werken of eerder te stoppen? Belangrijk is inzicht te krijgen in jouw financiële situatie, nu en in de toekomst. Dat bepaalt wat haalbaar is en wat niet.

  • Maak je je zorgen over jouw huidige of toekomstige financiële situatie?
  • Wordt je geconfronteerd met hogere uitgaven, bijvoorbeeld hoge energielasten?
  • Krijg je te maken met belangrijke gebeurtenissen, zoals verhuizen, arbeidsongeschiktheid of uitwonende kinderen?
  • Wil je weten of het financieel haalbaar is om minder te werken of eerder te stoppen als het werk je te zwaar wordt?
  • Of wil je gewoon beter inzicht in je inkomsten en uitgaven?

Maak dan gebruik van de mogelijkheid voor een gratis financieel advies gesprek met een onafhankelijk adviseur. Persoonlijke adviesgesprekken geven inzicht in jouw financiële situatie. Dit kan gaan over de financiële situatie in het algemeen, inkomens- en schuldproblematiek, maar ook over de financiële gevolgen van minder werken en pensioen. Financieel advies geeft inzicht en financiële rust.

Zijn er in jouw bedrijf medewerkers die met financiële vragen rondlopen? Dan kan een financiële APK uitkomst bieden. De financiële adviseur van OFA komt graag bij jouw medewerkers langs voor onafhankelijk en op maat advies. FCB biedt de financiële APK dit jaar gratis aan voor alle medewerkers die vallen onder de cao Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen.

Wil je als bedrijf meer weten?
Daniël Rademaker van OFA advies komt graag uitleggen wat een financiële APK inhoudt. Ook kan Daniël uitleg geven aan medewerkers tijdens de lunch of een andere gelegenheid waar medewerkers bij elkaar zijn.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Daniël op telefoonnummer 06-53733455. Of lees meer in deze brochure.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!