Nieuw: Introductietraining Papier, Karton en Kunststof in de regio

Geplaatst op:

Speciaal voor werknemers in de sector Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen biedt GOC de Introductietraining Papier, Karton en Kunststof aan. Medewerkers die vallen onder de cao Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf en uitzendkrachten in onze sector zijn van harte uitgenodigd deze training op kosten van FCB te volgen.

Heb je meer dan 5 medewerkers voor wie de training interessant kan zijn? Vraag dan de incompany training aan. GOC komt dan naar jouw bedrijf om de training te geven. Heb je minder medewerkers voor wie de training interessant kan zijn? Dan is de speciale FCB editie van de introductietraining misschien iets voor jou. Hiervoor kun je individuele medewerkers inschrijven. Deze training wordt niet bij jouw op het bedrijf gegeven maar in de regio. Je volgt de training dan samen met medewerkers van andere bedrijven.

De speciale regionale FCB editie van de introductietraining wordt gegeven op (de exacte locatie wordt nader bepaald):

  • 10 september in Breda
  • 3 september in Zwolle
  • 17 september in Veenendaal

In deze training leer je alles over papier, karton en kunststof. In één dag ontdek je hoe je de juiste materiaalkeuzes maakt of daar over adviseert. Ook leer je hoe je de beste drukkwaliteit behaalt en problemen in het productieproces voorkomt.

Voor wie is de Introductietraining Papier, Karton en Kunststof bedoeld?

Beginnend medewerkers in het kartonnage- en flexibele verpakkingenbedrijf hebben veel aan deze opleiding. Net als accountmanagers, verkoopadviseurs of binnendienst medewerkers die klanten adviseren over papier-, karton- en kunststofkeuzes.

Wat leer je tijdens de introductie over papier, karton en kunststof?

  • Hoe papier, karton en kunststof worden gemaakt en van welke grondstoffen
  • Welke papiersoorten er zijn en welke unieke eigenschappen die hebben
  • Wat de papiereigenschappen betekenen voor het drukproces en de drukkwaliteit
  • Hoe je de beste materiaalkeuze maakt voor een product
  • Hoe je het beste kleurresultaat kunt behalen
  • Welke problemen je kunt tegenkomen en hoe je die oplost

Wat is het niveau van de Introductietraining Papier, Karton en Kunststof?
Je hebt geen vooropleiding nodig voor deze workshop. Iedereen met een mbo werk- en denkniveau kan de workshop volgen. De aanpak is lekker praktisch, met veel voorbeelden uit de praktijk. Ook krijg je alle ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met je mededeelnemers. Na afloop van de workshop ontvang je een bewijs van deelname.

Wat is de duur van de training?
De training duurt één dag. Na afloop kun je nog een half jaar vragen stellen aan de docent of ervaringen uitwisselen met andere deelnemers.

Wil je medewerkers aanmelden voor deze speciale regionale introductietrainingen. Stuur dan een email naar info@fcb-verpakkingen.nl en vermeld daarin de naam en het emailadres van de medewerker en de datum waarop degene de training wil volgen.

Je kunt de training ook incompany laten uitvoeren. In overleg met GOC wordt dan een datum geprikt. Dit kan bij een minimale deelname van vijf medewerkers uit jouw bedrijf. Ga dan naar https://www.fcb-verpakkingen.nl/aanbod/blijven-ontwikkelen-in-je-vak/introductietraining-papier,-karton-en-kunststof.html.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!