QuickScan Mijnleercultuur voor MKB bedrijven

Geplaatst op:

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is een leuke campagne gestart om werken en leren met elkaar te verbinden en makkelijker te maken.


Heb jij de QuickScan Mijnleercultuur voor MKB bedrijven al gedaan? Leren op de werkvloer levert aardig wat op. Het maakt het werk leuker en het is goed voor het bedrijf. Hoe gaat dat bij jou? Doe de QuickScan, ontdek in vijf minuten hoe het gesteld is met de leercultuur in jouw bedrijf en krijg slimme tips die passen bij de situatie in jouw bedrijf.

Ga naar mijnleercultuur.nl en doe de test.

De QuickScan Leercultuur is een makkelijke online tool waarmee je in vijf minuten ziet hoe het gesteld is met de leercultuur in jouw bedrijf. Ook zie je hoe jouw bedrijf het doet ten opzichte van andere bedrijven. Door deze scan in te vullen, kun je bepalen hoe goed het leren en ontwikkelen van medewerkers al wordt ondersteund en waar er ruimte is voor verbetering. Na het beantwoorden van de vragen krijg je een persoonlijk rapport dat je adviezen en tips geeft waarmee je in jouw bedrijf aan de slag kunt gaan.

Ben jij benieuwd wat leren op de werkvloer voor jouw bedrijf kan betekenen? Met een sterke leercultuur verhoog je de productiviteit en de tevredenheid van je team. Ook kun je sneller inspelen op veranderingen en vergroot je de innovatiekracht van het bedrijf. Door het leren op de werkvloer aan te moedigen, gaat het werk door terwijl je medewerkers zich ontwikkelen. Dat geeft meer werkplezier en het is goed voor het bedrijf. Op de website lees je alles over de impact van een sterke leercultuur op jouw bedrijf. Ook ontdek je wat jij kan doen om leren en ontwikkelen in jouw bedrijf vanzelfsprekend te maken.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!