Volg ons op LinkedIn!

Geplaatst op:

Wil jij ook weten wat FCB Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen nog meer voor jou kan doen? Volg ons dan ook op LinkedIn.

In een snel veranderende wereld is het essentieel om te blijven investeren in de ontwikkeling van medewerkers. FCB staat klaar om kartonnage- en verpakkingsbedrijven daarbij te ondersteunen. Door ons te volgen op LinkedIn, blijf je gemakkelijk op de hoogte van de nieuwste activiteiten, subsidies, informatie en handige tools.


Waarom Volgen?

  1. Blijf geïnformeerd: Ontvang de laatste updates over beschikbare subsidies, interessante activiteiten en informatie over hoe je de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers kunt vergroten, direct in jouw LinkedIn-feed.
  2. Laat je inspireren: Lees inspirerende verhalen van andere bedrijven en sectoren die met duurzame inzetbaarheid aan de slag zijn gegaan.
  3. Netwerkmogelijkheden: Maak verbinding met andere vooruitstrevende werkgevers en professionals in de sector. Deel kennis, ervaringen en bouw waardevolle relaties op.
  4. Ben erbij: Ontvang uitnodigingen voor interessante webinars en andere events die georganiseerd worden door FCB.
  5. Ondersteuning en advies: Profiteer van deskundig advies en praktische tips als je aan de slag wilt met duurzame inzetbaarheid, het versterken van de eigen regie van medewerkers of het opstellen van een opleidingsplan.


Hoe volg je ons?
Het is eenvoudig! Klik op de ‘Volgen’ knop op onze LinkedIn-pagina: FCB Kartonnage- en Flexibele Verpakkingen.
Doe mee en maak het verschil. Samen kunnen we een positieve impact maken en werkgevers en werknemers in de sector laten groeien. Ga vitaal de toekomst in.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!