FCB Ontbijtwebinar op 25 september

Geplaatst op:

Speciaal voor werkgevers, HRM'ers en leidinggevenden in de sector organiseert FCB weer een ontbijtwebinar op woensdag 25 september 2024 van 8:30 uur tot 9:00 uur, via Microsoft Teams. In een half uurtje praten we je bij over één van de activiteiten van FCB voor werknemers die vallen onder de cao Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf.

Dit keer staat het ontbijtwebinar in het teken van de FCB gezondheidscheck. Deze check, die wordt uitgevoerd door een gezondheidscoach, geeft je medewerkers een beeld van hun gezondheid en wat ze kunnen doen om gezond en vitaal te blijven (ook op het werk).

Hennie en Kim Oude Vrielink van OVGM vertellen als één van de uitvoerders van de checks waar de gezondheidscheck uit bestaat. Maar ook welke mogelijkheden er zijn in vervolg op de gezondheidschecks. De checks vinden altijd op het bedrijf plaats en worden voor medewerkers die vallen onder de cao (t/m 170 ORBA-punten) voor 100% vergoed door FCB. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen aan Hennie en Kim.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten of de gezondheidscheck ook iets is voor jouw medewerkers? Meld je dan nu aan voor dit FCB-ontbijtwebinar. Stuur daarvoor een e-mail naar info@fcb-verpakkingen.nl en je ontvangt via Outlook de link om via Teams deel te kunnen nemen.

Namens FCB zijn ook Hélène en Chantal aanwezig om vragen te beantwoorden.

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!